28
ю

persona2Бляскаво, шумно и по холивудски премина Денят на Intraceuticals  в естетичен център Personа на 26 юни. Актрисата Елен Колева се подложи на любимата терапия на Мадона и се почувства сияеща с Intraceuticals  и профи грим от топ гримьора Джулия Ангелова. Вече две години актрисата прилага процедурата върху лицето си, като се е превърнала в любима на кожата ѝ. Тя обясни, че терапията е идеална за млада кожа, озарява я и ѝ придава сияйност. Елен сравни чувството по време на процедурата с бриз, с морски полъх. Препоръчва я на всеки, независимо от възрастта.


Гостите на събитието имаха възможност да наблюдават на живо на специален плазмен екран как протича цялата процедура, докато Елен релаксираше на козметичното легло. „Intraceuticals е един невероятен подарък за кожата“, не скри възхищението си актрисата пред нас. Това е абсолютно безопасна, безболезнена терапия, която хидратира в дълбочина, като насища кожата с хиалуронова киселина. Богата е и на природни съставки, които подпомагат и засилват действието. Впръскването в кожата на кислород със специална технология пък, подпомага по-лесното проникване на съставките в дълбочина. Клиентите на салона имаха възможност и да съчетаят терапията Intraceiticals с процедурата Hydrafacial за още по-пълен резултат. След комбинираното въздействие кожата е ексфолирана, черните точки и комедоните са премахнати и лицето е хидратирано в дълбочина. Лицето има здрав вид, без зачервяване.

persona3През целия ден Джулия Ангелова се грижи за идеалния завършек на клиентките  с професионален грим – подарък от домакините на събитието. „За добър грим, кожата трябва да бъде в много добро състояние,  а Intraceuticals ми помага това да се получи“, каза Джулия пред нашата камера. Тя сподели още, че след процедурата кожата придобива сияйност, а такава кожа е идеална основа за ослепителен грим. Intraceuticals идва на помощ и при проблемна кожа. Специалната серия Clarity действа в дълбочина, като регулира себума, има антикомедонен, антибактериален и хидратиращ ефект. Силни помощни средства са природните съставки. „При проблемна кожа Inpersona8traceuticals върши чудесна работа“, завърши Джулия.

На въпросите на водещата Ева Кикерезова за тенденциите в грима и грижата за лицето Джули отговаря „Грижата за себе си започва с грижа за кожата, а гримът е само завършек или черешката на тортата“. Въпросът „Как да изглеждаме като холивудски звезди?“ получи следният отговор – „Обърнете се към добри професионалисти“.

Сред зна менитостите на събитието бе и певицата Есил Дюран, а в края на бляскавата вечер домакините от естетичен център Persona бяха подготвили още няколко изненади. Освен подаръците през целия ден,  клиентите на салона участваха и в томбола със специални награди. Щастливките бяха определени от късметлийската ръка на Елен Колева. Драгостина Грънчарова спечели вечеря за двама в аристократичния ресторант Regina, a Гергана Георгиева си спечели дентални процедури по избелване на стойност 600 лв. от Дентален център “Д-р Гайс”.

Щастливи, доволни, сияещи и подмладени клиентите на  Persona  и Intraceuticals са готови за едно вълнуващо лято!

Ралица Георгиева

0 няма коментари

Comments are closed.