26
ю

pic4В един от най-уважаваните софийски дерматологични центрове Magic Line на 24 юни се проведе денят на Intraceuticals & Bellapierre! Под надслов „Rejuvenate your life!” клиентите за пореден път на любимото си място в София подхраниха личната си идеология, а именно „Природосъобразен начин на живот”.

В специалния ден на Intraceuticals & Bellapierre се включиха разбира се най-редовните посетители на клиниката, а черешката на тортата беше обичаната българска певица Нели Рангелова! Но за нея след малко…

Както подхожда на класата, на която Magic Line не е изневерила през годините, и в този ден на отоворени врати, обстановката беше лежерна и силно релаксираща! Още с качаването по стълбите, водещи към входа на Magic Line, можеше да се усети меката вибрация, която витаеше наоколо.

На прага на клиниката всеки клиент беше улавян от дружелюбните рецепционистки, както и от представителката на Intraceuticals – Валерия Цимбал. По този начин новодошлите се чувстваха обгрижвани, още с прекрачването на входа.pic6

Но впечатление правеха и специално изработените за събитието кокетни и в същото време здравословни вкусотийки и чаши, всяка от които с логата на Intraceuticals, Magic Line и още по-специалното мото: „Rejuvenate your life”.

Те бяха прекрасно допълнение към интериора на клиниката!

За огромна радост се оказа, че почти всички дами, системно се записват за Intraceuticals и се доверяват на сто процента: „Редовно си правя процедурите!”. А най-изпълнителните от тях са последвали съветите на специалистите ни: „Поддържам ефекта на Intraceuticals чрез кремовете им за домашна грижа!”

Нашите клиенткNely Rangelovaи преминаха през подхранващи и подновяващи процедури на Intraceuticals, след което гримьорката Цвети Алексова се погрижи за финалните щрихи към блестящия вид на кожата на всяка от тях! И в крайна сметка имахме сияйни и удовлетворени жени, които се увериха в ефекта на продуктите!

Благодарение на отличното презентиране на нашите клиникал трейнър Валерия и гримьора ни Цвети, повечето дами си закупиха от сериите на Intraceuticals & Bellapierre!

А дамите получиха и пакет с подаръци от Magic Line – тестери на Intraceuticals, чаша с лога и розова вода!

Естествено гвоздеят в програмата беше появата на любимата ни Нели Рангелова, която е едно от лицата на дерматологичен център Magic Line! Тя присърце взе инициативата и с нескрит ентусиазъм се подложи на една от любимите си терапии – Intraceuticals! Тя също се възползва от консултациите на Валерия Цимбал и уменията на Цвети, за да подчертае красотата си! За всички дами тя препоръча да се възползват от процедурите, за да се чувстват добре в кожата си! А всичко останало, което сподели, можете да видите във видео интервюто, което тя даде специално и единствено за нас!

И ако трябва да обобщим: денят на Intraceuticsals & Bellapierre в Magic Line може да бъде определен като успешен, защото излизайки, дамите бяха усмихнати и в пълна готовност да покоряват нови висини – мисията е изпълнена!


Ася Андреева

0 няма коментари

Comments are closed.