21
ю

На 20 юни в Trinity Contrast във Варна се проведе първото от осемте събития на Intraceuticals & Bellapierre за цялата страна!

 

trinity1Стартирахме подобаващо с много холивудски блясък и показахме „Как го правят звездите”!

 

Клиентите на центъра за красота се потопиха в релаксиращия уют на Trinity и се отдадоха на звездно преобразяване с продуктите на двете марки. Всяка от дамите премина през съобразена с кожата й процедура от серията на Intraceuticals, след което получи звезден грим от Bellapierre и за да бъде завършена визията накрая стилна прическа се олюля над раменете! Същинското усещане за Холивуд дамите изпитаха, минавайки по червения килим точно пред входа на центъра!

 

Знаете, че „Рано пиле, рано пее”. Ето защо и денят на Intraceuticals & Bellapierre започна от 10 часа в събота – идеално време за разкрасяване! А завърши едва в 18 часа, за тези които подготвяха вечерната си визия с помощта на Intraceuticals!

 

trinity2И така още с първата клиентка неуморните пчелички от Trinity Contrast започнаха с консултации около Intraceuticals и незабавно последвали демонстрации на процедурите!

 

Освен приятната обстановка в салона, за пълното отпускане на душата и тялото, някои от дамите отпиха и чаша бяло вино. Този бонус допринесе за по-лесната комуникация между нашите клиентки, защото беше предпоставка за сладка раздумка и размяна на съвети от света на красотата!
Демонстрацията на Gold Collagen, също беше сред приятните изненади, които очакваха нашите красавици!

 

След като преминаваха от нежните грижи на нашите специалисти козметици, идваше ред на любимата ни майсторка коафьор, която направи косите меки като коприна!

 

trinity3И третата стъпка от визията беше негово величество гримът! Виртуозната гримьорка, която рисуваше образи със сетовете на Bellapierre завършваше имиджа до съвършенство!

 

Цялостната си промяна дамите демонстрираха пред салона по червения килим. Там ги заснехме в няколко чудесни кадъра, за да запазим сътвореното вълшебство! Всички те бяха бяха истински развълнувани и много доволни от резултатите, които заедно постигнахме! Ето какво казаха тези от тях, които за пръв път изпробваха процедурата: „Изключително удовлетворена съм!”; „Чувствам се леко, освежена!”. Оказа се, че има мнозина жени, които се доверяват на Intraceuticlas и задължително минават през терапиите с моментално действие, особено когато предстоят важни семейни и професионални случаи! Две от грациозните дами избраха нас именно на рожденните си дни, за да блестят на празника си: „Аз съм редовна клиентка на Trinity Contrast, а за специални поводи винаги се освежавам чрез Intraceuticals”! Какво по хубаво от щастливи клиенти?!

 

Трябва да се отбележи, че посетителите на Trinity Contrast не са случайни! Всички имат сериозни професионални занимания и интереси, а очевидно и афинитет към естетическата красота!

 

И така сред чудесна атмосфера, мили хора и истинска динамика на случващото се, завършихме чак в 18 часа натоварения, но ползотворен за всички ден.

 

trinity4Не приключваме обаче дотук! От 20 часа поставихме началото на официалния коктейл в Trinity Contrast. Вече пременени в бляскави тоалети, гостите имаха удоволствие да споделят вечерта заедно! Точно както по време на Оскарите! Обменихме опит и контакти и се порадвахме взаимно на компанията си! Дори и дъждът не спря очарователната собственичка Деси Данаилова да произнесе приветствие към всички дошли да уважат събитието!

 

А равносметката: В деня на Intraceuticals & Bellapierre в Trinity Contrast не просто преобразихме жените в мечтаната от тях холивудска визия. За пореден път доказахме, че вътрешната красота излиза наяве, когато я подхранваме чрез естествен и висококачествен метод! За пореден път се убедихме, че всяка жена носи в себе си финес, трябва само да го помни и да вярва в себе си!

 

Ася Андреева

 

trinity5

0 няма коментари

Comments are closed.